6. tra 2013.

Kako je sudio Norvežanin Moen?!

Svein Odvar Moen
Nakon pobjede Reala, turski mediji jednoglasno pišu samo o 'skandalu'. Svjesni su kako je Real puno kvalitetniji, ali misle kako je suđenje bilo loše i kako su pokradeni.

Norvežanin Svein Moen sudi još od 1996. godine, ima iza sebe više od 65 europskih utakmica, Ligu prvaka sudi već tri godine, ali tek je od sinoć postao poznat. 

Nakon 3-0 pobjede Real Madrida nad Galatasarayjem, turski mediji jednoglasno pišu samo o 'skandalu'. Svjesni su kako je Real puno kvalitetniji, ali misle kako je suđenje bilo loše i kako su pokradeni. Ne misle to samo Turci. 


Anketa portala 24sata.hr
Nekoliko je spornih situacija: 

1) Pri rezultatu 1-0, Galatasaray je imao korner, a Khedira je u dva navrata igrao rukom. U drugoj situaciji je 'u sendviču' s Essienom zadržao rukom u zraku. 

2) Burak Yilmaz je u 78. išao na dribling u kaznenom prostoru, gurnuo je loptu u stranu, a kontakt s Ramosom bio je očigledan. Sudac mu je dao žuti karton za simuliranje, a da stvar bude gora, najbolji strijelac kluba zbog njega vjeorvatno neće moći igrati uzvrat. 

3) Gol za konačnih 3-0 postavljen je nakon slobodnog udarca kojem je prethodio prekršaj Drogbe na Ramosu, iako je ustvari bilo obrnuto. Ramos je igrao izuzetno opasno s visoko podignutom nogom prema Drogbinoj glavi. 

4) Benzemin start u 1. poluvremenu također je bio izuzetno opasan. Noga je bila na glavi braniča Kaye, prekršaj je podsjetio na Nanijev.

Nema komentara:

Objavi komentar